Hoe Outlook-meldingen uit te schakelen?

 

Ongeacht het soort werk dat u doet, u heeft waarschijnlijk de hulp van technologie en internet nodig om verschillende taken en activiteiten probleemloos uit te voeren. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten softwareprogramma's beschikbaar en u kunt ze allemaal gebruiken om de meest geschikte resultaten te verkrijgen.

Af en toe schakelen tussen applicaties kan echter tijdrovend en uitdagend zijn. Als u dit probleem wilt voorkomen, moet u Outlook zo snel mogelijk downloaden en op uw apparaat installeren. Het is een soort softwareprogramma dat u ook kunt gebruiken als een platform voor sociale media om moeiteloos contact te maken met uw dierbaren. Als gevolg hiervan zou u er meer over moeten leren met de hulp van het Outlook-ondersteunings team wanneer u maar tijd heeft.

Als u iemand bent die regelmatig vergaderingen moet houden, is deze applicatie iets voor u. Niet alleen dat, maar deze sociale netwerksite stelt u ook in staat om foto's te verzenden, video's te ontvangen, reclame te maken voor uw bedrijf, uw evenementen te plannen, enz., zonder enige uitdaging.

Ondervindt u verschillende problemen bij het downloaden en instellen van een social media-platform zoals Outlook, aangezien dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, is een van de belangrijkste dingen die u kunnen helpen het Outlook technische ondersteunings team.

Dit zijn getrainde en voorbereide personen die u binnen enkele minuten kunnen helpen bij het oplossen van allerlei technische problemen. Niet alleen dat, maar ze zullen u ook tal van tips en trucs kunnen geven om uw ervaring aanzienlijk te vergemakkelijken.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u Outlook-meldingen wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken voor een beter begrip:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Outlook-toepassing voor sociale media op uw smartphone of laptop installeren en openen

2. Zodra het programma begint te werken, gaat u naar het tabblad Bestand dat u zult vinden

3. Er wordt een andere pagina geopend, tik op de categorie Opties

4. Selecteer in de nieuwe lijst met opties het tabblad Mail

5. U vindt de optie Message Arrival op de nieuwe pagina, open deze

6. Schakel het selectievakje Een bureaubladwaarschuwing weergeven onmiddellijk uit

Bellen Outlook Nederland ondersteunings nummer als de bovenstaande stappen niet voldoende zijn voor uw vereisten.Comments

Popular posts from this blog

Hoe verwijder ik een Outlook-profiel uit het configuratiescherm?

Hoe kan ik Outlook toestaan om bijlagen op te slaan?