Hoe verwijder ik een Outlook-profiel uit het configuratiescherm?

Wilt u een softwareprogramma downloaden dat u verschillende soorten tools en faciliteiten kan bieden? Als uw antwoord ja is, zou u meer moeten weten over Outlook en hoe het uw gemak zo snel mogelijk kan verbeteren.

Hoewel je deze applicatie misschien kent als een platform voor sociale media, doet het veel meer dan dat. Zodra u de functies ervan begint te gebruiken, zult u begrijpen hoeveel hulp het u kan bieden. Daarom moet u uw best doen om er meer over te leren met de hulp van het Outlook-ondersteunings team zodra u wat tijd heeft.

Het maakt niet uit of u werk- of privébehoeften heeft, deze softwaretoepassing zal u zonder problemen van al deze behoeften kunnen voorzien. Hiermee kunt u foto's verzenden, video's ontvangen, documenten maken, contact opnemen met mensen, e-mailadressen maken, reclame maken voor uw merk, enz. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig op deze applicatie vertrouwen.

Het maakt niet uit wie u bent of hoeveel u technologie en internet gebruikt, het kan nog steeds erg moeilijk zijn om erachter te komen hoe u een multifunctioneel softwareprogramma zoals Outlook moet installeren en navigeren als dit uw eerste keer is. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

Het is omdat de technische ondersteuning van Outlook de hele dag beschikbaar is om u te helpen de beste resultaten te behalen. U kunt met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u maar wilt, aangezien ze altijd beschikbaar zijn.

Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u een Outlook-profiel uit het configuratiescherm wilt verwijderen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1.  Het eerste dat u hoeft te doen, is de Outlook softwaretoepassing op uw smartphone of laptop openen en inloggen op uw account
  2.  Zodra u zich op de startpagina bevindt, gaat u naar het tabblad Bestand dat u tegenkomt
  3.  Wanneer de nieuwe lijst met opties op uw scherm verschijnt, gaat u naar de categorie Accountinstellingen en tikt u op Profielen beheren
  4.  Tik op Toon profielen uit de nieuwe reeks alternatieven die voor u beschikbaar zullen zijn
  5.  Verwijder het gewenste profiel uit de lijst met profielen die u hebt gekregen

U kunt het Bellen Outlook Nederland ondersteunings nummer van  als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.

Gerelateerde blogs :- Hoe uw agenda in Outlook beperken?

Popular posts from this blog

Hoe Outlook-meldingen uit te schakelen?

Hoe kan ik Outlook toestaan om bijlagen op te slaan?